Minőségbiztosítás

Kiemelten fontos a számunkra, hogy megbízóinknak a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújthassuk egy hatékony minőségirányítási rendszer működtetésével, valamennyi érdekelt fél teljes elégedettségének elérése érdekében.

 • GDP irányelveknek való megfelelés
  A helyes nagykereskedelmi gyakorlat érvényesülését képzett munkatársak, és a nagykereskedelmi tevékenység minden részére kiterjedő informatikai rendszer biztosítja, amely a teljes termékkör nyomon követhetőségét biztosítja.
 • Jogszabályok nyomon követése
  Tevékenységünk meghatározója az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek megfelelő, folyamatosan auditált minőségirányítási és az ezzel együtt működtetett szakmai minőségbiztosítási rendszer, amelyet a változásoknak megfelelően folyamatosan tovább fejlesztünk.
 • Validált informatikai rendszer
  Tapasztalt szakértőkkel és modern IT infrastruktúrával biztosítjuk szolgáltatásaink magas színvonalát és tesszük lehetővé egyedi igények kiszolgálását is.
 • Humán- és állatgyógyászati termékek teljeskörű minőségbiztosítása
  Szakképzett minőségbiztosító gyógyszerész kollégáink segítségével, nagyfokú biztonsági, minőségbiztosítási és farmakovigilanciai rendszereinkkel, valamint erős hatósági kapcsolatainkkal garantáljuk a piacon elérhető legmagasabb minőséget és a jogszabályoknak való teljes megfelelést mind a humán-, mind pedig az állatgyógyászati készítmények terén.
 • Logisztikai tevékenység minőségbiztosítási felügyelete
  Partnerspecifikus logisztikai megoldásainkat minden esetben a GDP-nek, az érvényben levő jogszabályoknak és iránymutatásoknak megfelelve nyújtjuk.
 • Temperált szállítás biztosítása és felügyelete
  A különböző hőmérsékletigényű gyógyszeripari termékek tárolása és szállítása esetében validált rendszerekkel folyamatosan monitorozzuk a megadott hőmérséklettartományt, így garantálva a biztonságot és ellenőrzött minőséget.
 • Fokozott ellenőrzést igénylő szerek tárolásának minőségbiztosítása
  A legmagasabb szintű szakértelemmel bíró kollégáink által akár a pszichotróp- és kábítószerkezelés kapcsán is a legszigorúbb elvárásoknak megfelelő megoldásokkal szolgálunk.
 • Részletes önellenőrzések, belső auditok
  Cégünk minőségirányítási rendszert működtet, amelynek elengedhetetlen részét képezi a rendszeres önellenőrzés, amely szolgáltatatási színvonalunk folyamatos fejlődését biztosítja.
 • Külső auditok, hatósági Inspekciók, partneri auditok
  Fontos számunkra, hogy Partnereink is a GDP-előírásoknak megfelelően működjenek, ezért rendszeresen végzünk külső auditokat, valamint cégünket is rendszeresen ellenőrzik mind a hatóságok, mind a beszállító partnerek.
 • Kiszervezett tevékenységek koordinálása, ellenőrzése
  Rendszeres auditokkal ellenőrizzük szerződéses Partnereink alkalmasságát és megfelelőségét kiszervezett tevékenységeink elvégzésére.
https://www.mpx.hu/./pages/medimpex/contents/article/320/pics/lead_original.png